Нагъл начин за рекламиране на фирма за небанкова финансова компания, фокусирана

...
Нагъл начин за рекламиране на фирма за небанкова финансова компания, фокусирана
Коментари Харесай

Много са нахални: Старозагорци пропищяха от нагла реклама на кредити СНИМКИ

Нагъл метод за рекламиране на компания за небанкова финансова компания, фокусирана върху предлагането потребителски и ипотечни заеми, вбеси старозагорци.

Вероятно сте ставали очевидци по какъв начин хора лепят рекламни брошури по входове на блокове, фасади, спирки, подлези, метростанции и други публични обекти. Безразборното лепене на разгласи и плакати на нерегламентирани места е порочна процедура и постоянно води до оскверняване на естетическия тип на постройките.

В доста градове у нас има афишни колони - това са места, на които по закон лепенето е разрешено. Явно обаче афишните колони не са задоволителни, тъй като в Стара Загора започнаха да прикрепят рекламни листови по дръжките на входове. Това излиза наяве от обява на Георги Стоянов в обществената мрежа Facebook.

" До в този момент компаниите за бързи заеми (и други) ни засипваха колите и чистачките с листовки ", по този начин стартира обявата на мъжа.

Георги споделя, че излизайки от жилището, в което живее, вижда новия, още по-неприятен прийом за рекламиране.

" Купчинка листовки, перфорирани са вързани със свинска опашка (кабелна връзка) за дръжката на входа! ", прибавя той.



" С известно изпитание ги откъснах, с цел да освободя дръжката, само че самата свинска опашка е невероятно да се смъкна на ръка, наложи се да диря клещи-резачки, ножица или най-малко нож, с цел да се върна да я смъква ", написа Георги.

Стоянов дефинира това като  " нападателна реклама ", която отблъсква хората.

" Това е неповторимо неприятно и непрофесионално! Възможно е лицата, които ги слагат из целия квартал по дръжките на входовете, решетки на входни порти, халки на гаражи и така нататък (включително на стълбовете на уличните знаци) някой да му прикипи в случай че ги види и да се стигне до сериозна препирня или " шамаросване ". 

След като смъкнах от моя вход, към този момент раздразнителен, потеглих по задания мислейки, че това е някой от входа - станал дистрибутор на съответната компания за бързи заеми и го е сторил на личния си вход. Но бързо видях сходно извращение на прилежащи входове, блокове, на гаражите и уличните знаци, на порти и решетки на магазини, компании и така нататък Свалих няколко преди да стартира да фотографирам. Това е квартала към Орбита и Баня Пиперка. Не знам другаде из града вилнеят ли. Минавайки по 2-3 дребни улички в квартала съм свалил от над 30 места (врати) купчинки листовки по този начин жестоко закрепени със съответните кабелни връзки. Понеже не нося с мен ножици, не съумях да смъква самите връзки и остават по дръжките на порти и така нататък Снимал съм част от тях и част обявявам тук.

Не знам какво може да се направи, на какво правно или друго съображение, само че се надявам някой способен по въпроса в Общината да вземе ограничения, даже да е единствено с позвъняване и мъмрене до съответната компания да приключи тази порочна процедура. А нека има опция и за по-сериозни ограничения, с цел да е несъмнено, че ще престанат ", приключва обявата си мъжът.

Вижте фотоси:



" Поредната нелепост на индивида! ", написа в мненията под поста Пламена Тодорова.

" Много са нахални ", добави Станислав Желев.

" Отвратително! И аз доста се нервирам когато с габарчета забиват по дърветата реклами, изваждам ги с отвертка или ключове ", разяснява Здравко Кашеров.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР